عنوان عکس
عنوان عکس
عنوان عکس
عنوان عکس
عنوان عکس
عنوان عکس



شكر را معطر كنيم


تعجب نكنيد. شكر معطر شده در بيسكويت، كيك، پودينگ، بستني، شربت و نوشيدني هاي خوشمزه براي روزهاي بلند بهاري و تابستاني به كار مي رود. براي تهيه شكر معطر يك دست از برگ ها و گلبرگهاي خشك را درون ظرف شكر قرار دهيد، در ظرف رابسته و آن را سه هفته به همين حال باقي گذاريد و تنها گاهي ظرف را تكان دهيد. پس از سه هفته براي استفاده از شكر معطر آن را الك كنيد. نعنا، هل، برگ رزماري، گلهاي اسطوخودوس و برگ پونه از جمله گياهان معطري هستند كه مي توانند شكرهاي شما را معطر كنند.


موضوعات مرتبط: خوب زندگی کنیم


تاريخ : ۱۳۸۵/۱۰/۱۵ | | نويسنده : ارتباطات قرارگاه ضد صهيونيستي كميل |
.: :.