تثبيت قندخون با مصرف ترهفرنگي
متخصصان تغذيه بر اين باورند كه مصرف ترهفرنگي ماند سير و پياز موجب كاهش ابتلا به سرطان روده و پروستات و تثبيت قندخون ميشود. به گفته آنها ترهفرنگي حاوي مقاديري منگنز، ويتامينهاي C،6 B و آهن است و كلسترول بد بدن را كاهش ميدهد.
همچنين از خواص درماني ترهفرنگي اين است كه فشارخون را كاهش ميدهد و از حملات قلبي و سكته جلوگيري ميكند.
ترهفرنگي با برگهايي به رنگ سبز تيره و انتهايي سفيد هستند و هر چه جوانتر و كوچكتر باشند، اثر درماني بيشتري دارند.
موضوعات مرتبط: نسخه داروهای گیاهی
برچسبها: داروهاي گياهي , مواد طبيعي , ميوه ها , نسخه هاي گياهي
تاريخ : ۱۳۹۱/۱۰/۲۳ | | نويسنده : ارتباطات قرارگاه ضد صهيونيستي كميل |