عنوان عکس
عنوان عکس
عنوان عکس
عنوان عکس
عنوان عکس
عنوان عکس



کباب کشمیری با سس مخصوص

 

مواد لازم

مرغ بدون پوست و استخوان 500 گرم

پودر زیره 1 قاشق چایخوری

فلفل قرمز 2/1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه 2/1 قاشق چایخوری

گراما سالا 2 قاشق چایخوری

پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری

سیر رنده شده 1 حبه

آبلیمو 2 قاشق چایخوری

ماست چکیده 15 گرم

طرز تهیه

مرغها را مکعب مکعب خرد کرده با تمام مواد فوق مخلوط می کنیم و ۲۴ ساعت استراحت می دهیم سپس به چوب کشیده و در ماهی تابه چدنی با روغن کمی سرخ می کنیم تا طلایی شود بعد از آن همراه با سس مخصوص که پنیر تکه ای دارد سرو می کنیم .

نکته : وقتی کباب کشمیری به چوب کشیده شد کمی با کارد آن را می کوبیم و با دست مرتب می کنیم .

طرز تهیه سس مخصوص کباب کشمیری

مواد لازم

فلفل سبز دلمه ای 2 عدد ( تکه های درشت نگینی شده )

پیاز کوچک 2 عدد ( تکه های درشت نگینی شده )

آبلیموی تازه 1 قاشق غذاخوری

زنجبیل 1 قاشق غذاخوری

هل سبز با پوست 2 عدد

گوجه فرنگی خرد شده نگینی یا حبه ای 500 گرم

روغن مایع 2 قاشق غذاخوری

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

گشنیز خرد شده برای روی غذا 2 قاشق غذاخوری

پنیر خانگی حبه شده 300 گرم

ادویه گراماسالا 1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل مقداری

طرز تهیه

در ماهی تابه ای روغن مایع را ریخته زیره و هل سبز را تفت داده زنجبیل را هم اضافه می کنیم و با رب تفت می دهیم ، زردچوبه و گراماسالا را می افزاییم سپس پیاز و فلفل دلمه ای سبز را می ریزیم و گوجه فرنگی هر کدام از سبزیجات 15 ثانیه تفت می خورند و در آخر کار نمک و فلفل و آبلیمو را می افزاییم و پنیر فتا که مکعبی کرده ایم را اضافه کرده درب آنرا می بندیم و می گذاریم سس کمی غلیظ شده و آماده شود در آخر گشنیز خرد شده را برای تزیین روی سس می دهیم .

 


موضوعات مرتبط: آشپزی
برچسب‌ها: کباب کشمیری با سس مخصوص


تاريخ : ۱۳۸۸/۰۷/۲۲ | | نويسنده : ارتباطات قرارگاه ضد صهيونيستي كميل |
.: :.