عنوان عکس
عنوان عکس
عنوان عکس
عنوان عکس
عنوان عکس
عنوان عکس



كاهش نمك غذا و نجات ازمرگ

 

پژوهشگران انگلیسی در مطالعاتشان به این نتیجه رسیدند كه اگر مقدار نمكی كه همراه با غذا مصرف می‌شود، از روزی 12 گرم به 2 گرم كاهش یابد، تعداد مرگ و میرهای سالیانه در اثر سكته‌های مغزی و ناراحتی‌های قلبی در انگلستان تا 52 هزار نفر كمتر خواهد شد.
در حالیكه حدود 80 درصد نمك مصرفی مردم در طول روز همراه با غذاهای كنسرو شده مصرف می‌شود، صنایع غذایی در این مورد نقش مهمی دارند. پژوهشگران دانشكده پزشكی بیمارستان سن جورج اظهار كردند ...
كه حتی كاهش به مقدار ناچیز در میزان نمك مصرفی، مثلا یك گرم در روز، می‌تواند سالانه از سكته مغزی و حمله قلبی شش هزار نفر جلوگیری كند.
مصرف بیش از حد نمك می‌تواند منجر به بالا رفتن فشار خون شود كه خود یكی از عوامل بروز سكته مغزی و حملات قلبی است.
گفتنی است، در انگلستان، سكته مغزی و ناراحتی‌های قلبی سالانه سبب مرگ 250 هزار نفر می‌شود


موضوعات مرتبط: پزشکی


تاريخ : ۱۳۸۸/۰۵/۱۲ | | نويسنده : ارتباطات قرارگاه ضد صهيونيستي كميل |
.: :.